COC Deventer viert zestig jaar songfestival

eurovisieHet COC Deventer staat twee avonden in het teken van het jarige Eurovisie Songfestival.

Op vrijdag 22 mei kan iedereen in COC-café Fabulous aan de Brink 64a in Deventer meezingen met de bekendste Eurovisiehits. Geen ‘Walk Along’ maar een ‘Sing-Along-Eurovision’. Het meezing-gedeelte is van 21.00 tot 22.30 uur en daarna kan nog gezellig nageborreld worden.

Zaterdag 23 mei is de Grote Finale van het Eurovisie Songfestival; dit jaar vanuit Wenen in Oostenrijk. In COC-café Fabulous kan live meegekeken worden.

Vanaf 21.00 uur begint het spektakel en het COC-café is vanaf 20.30 uur geopend. Natuurlijk zullen de chips en de nootjes niet ontbreken. Na de puntentelling en de hopelijk spannende ontknoping kan er nog lekker nagefeest worden tot 02.30 uur.

Beide avonden zijn gratis toegankelijk.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: