Lang Koningsweekeinde met diverse feesten

koningsdagDat wordt voor velen een extra lang weekeinde dankzij Koningsdag en er is in Overijssel het een en ander te beleven te beginnen in Deventer.

Daar is zaterdag 25 april het Fab!Travestival met als thema ‘Drag-Kingsnight’ Diverse Dragqueens laten zich in hun mooiste creatie laten zien in Café Fabulous van COC Deventer aan de Brink. Het café is vanaf 22:00 uur open.

Gewoontegetrouw pakt Café Stonewall in Enschede uit met dit jaar op zondag 26 april de Koningsnacht, met spectaculaire travestie optredens van DonnaTella Vergatsie (bekend van TV) en Charité La Bustier (Miss Travestie 2013-2014)! Het café is open vanaf 20:00 uur en de optredens beginnen om 22:30 uur.

Op Koningsdag maandag 27 april 2015 is Café Stonewall uitbundig versierd en het café claimt die dag het café te zijn met de grootste collectie foto’s van diverse leden van koningshuizen. De Walstraat wordt door Café Stonewall wederom feestelijk aangekleed en is voor Enschede een bezienswaardigheid. Er zijn optredens van onder andere de Stonewall Stars, DonnaTella Vergatsie, Charité La Bustier, Rachèl BeauJolie en ‘Live on stage-Hollandse Hits’ met Robin Pinkster. DJ Ronald draait tussendoor weer de beste hit’s uit de jaren 70-80 en 90. Café Stonwall is maandag 27 april open vanaf 10:30 uur. Aanvang optredens: 15:00 uur.

Staat jouw feest dit weekeinde er niet bij? Mail naar rozegolf@rtvoost.nl

(Afbeelding: COC Deventer)Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: