De Roze Golf wil graag jouw herinneringen horen

sweet 70 algemeenDe derde week van maart is het de Week van de Jaren 70 bij Radio Oost. Daarom staat de Roze Golf van zondag 22 en 29 maart in het teken van de jaren zeventig.

We zijn op zoek naar jouw (roze) herinneringen aan die tijd. Wat was jouw favoriete liedje, waar ging je uit, hoe ging dat met je eerste liefde, hoe reageerde je omgeving toen je zei dat je van mannen/vrouwen hield, kortom hoe heb jij de jaren zeventig beleefd?

Kom het vertellen in de studio of nodig onze speciale verslaggever bij je thuis uit. Je kunt je verhaal ook mailen naar rozegolf@rtvoost.nl of stuur een tweet of plaats een reactie op facebook. Een briefkaart sturen  is natuurlijk ook leuk en helemaal seventies: Radio Oost, t.a.v. de Roze Golf, Postbus 1000, 7550 BA Hengelo.

Vertel jouw jaren zeventig verhaal in de Roze Golf.Categorieën:En verder, Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: