Politie valt nachtclub binnen na selfie zoenende vrouwen

iNFINITYDe Russische politie is de nachtclub Sint Petersburg binnengevallen, die wordt gerund door de vrouw die beroemd werd met een selfie op social media.

De vrouw, die zich op facebook Kseniya Infinity noemt, maakte foto’s terwijl ze haar vriendin zoende, met senator Vitaly Milonov op de achtergrond.

Milonov is een van de politici die de anti-homowet steunde. Nadat de foto’s in de social media verschenen verklaarde Milonov dat ‘de foto’s aantonen dat die mensen geen normale seksuele oriëntatie hebben en dat ze hun seksuele afwijking tonen in alle aspecten van hun leven. Ik begreep niet wat ze aan het doen waren, maar het toont hun gevoel voor humor. Ik heb ook een goed gevoel voor humor. Misschien ga ik wel door met deze grap met het sluiten van hun gay-club of door ze uit te sluiten van openbare bijeenkomsten., dat is ook een grappige stap.’ Hij noemde de vrouwen op de foto ‘mentaal ziek’.

De politie viel donderdag Infinity-club binnen, naar verluidt vanwege het toelaten van minderjarigen en het toestaan van de verkoop van drugs.

 

(Bron: Pinknews)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: