Deventer vrouwensportclub IJssel Dykes viert lustrum

IJssel DykesDe COC Vrouwensportclub IJssel Dykes viert zaterdag 22 november haar 5 jarig bestaan met een tafeltennistoernooi en een groot feest.

De IJssel Dykes sporten sinds 2009 elke donderdagavond in een gymzaal in Deventer. In wisselende samenstelling wordt er basketbal, voetbal of volleybal gespeeld, waarbij plezier en sportiviteit staan voorop staan: lekker in beweging zijn, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Het jubileum wordt gevierd met een tafeltennistoernooi. Na afloop is er een buffet. ’s Avonds is er een feest in het COC Café Face-It aan de Brink in Deventer, met een poetry-slam, waaraan iedereen kan meedoen met een eigen verhaal, gedicht of rap van maximaal vijf minuten, zolang het maar iets met vrouwen en sport te maken heeft.

Deelname staat open voor iedereen, aanmelden voor zowel het toernooi als de poetry-slam is een vereiste.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: