Rop Janze treedt zaterdag op in Deventer

Rop Janze Nederland Leest‘Nederland vlucht in Regenwulpen’ is de titel van de voorstelling die Rop Janze zaterdag 8 november geeft in Deventer.

Cabaretier en woordkunstenaar Rop Janze verzorgt de voorstelling als onderdeel van de campagne Nederland Leest. Leden kunnen voor het negende jaar alweer gratis een boek krijgen in hun bibliotheek. Het boek dar dit jaar centraak staat is ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart.

Vanaf zaterdag 1 november gaat de actie ‘Nederland Leest’ weer van start; dit jaar staat het boek ‘Een Vlucht Regenwulpen’ van Maarten ‘t Hart centraal.

Het programma van Rop Janze is een poëtisch, interactief cabaretprogramma over de belangrijkste thema’s van het boek van Maarten ’t Hart.

In een zelf meegebracht decor vertelt, zingt, dicht en grapt Rop over verlangens, angsten, uitsluiten, kansen en dwanggedachten, schoonheid en lelijkheid, uniciteit en klonen en over de moed om te leven en lief te hebben. Natuurlijk vertelt hij ook over de schrijver en zijn boeken en gaat hij over beide met zijn publiek in gesprek.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met COC Deventer.

Aanmelden kan via info@obdeventer.nl.

Bibliotheek Deventer, Brink 70, 16:00 uur, entree: € 5,00 (COC leden gratis, leden bibliotheek: € 2,50)

Een gesprek met Rop Janze over zijn voorstelling in de Roze Golf van 2 november 2014Categorieën:En verder, Overijssel, Rop Janze

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: