Kiss In bij supermarkt in Brighton trekt meer dan 200 deelnemers

Kiss InMeer dan tweehonderd mensen hebben meegedaan aan een Kiss In bij een supermarkt in Brighton.

De oproep om mee te doen kwam nadat een lesbisch stel vorige week te verstaan was gegeven de supermarkt te verlaten nadat ze elkaar een zoen hadden gegeven. Volgens beveiligingsbeambte had en klant geklaagd en gezegd dat de zoen ‘walgelijk’ was en ‘schadelijk voor kinderen’.

Annabelle Paige en haar vriendin lieten het er niet bij zitten en riepen op een kiss in te houden bij de vestiging van Saisnbury’s. Er kwamen meer dan tweehonderd mensen op af.

Een woordvoerder van Sainsbury’s verklaarde later dat de beveiligingsbeambte zich had laten leiden door de klagende klant en dat het stel nooit de winkel uitgestuurd had mogen worden. Annabelle en haar vriendin kregen excuses aangeboden en de supermarkt maakt 10 Pond over naar een goed doel dat het stel mag uitzoeken.

In februari dit jaar leidde een soortgelijk voorval tot een kiss in bij Albert Heijn in Utrecht. Op Valentijns was een lesbisch stel aangesproken, dat elkaar zoende. Ze verlieten daarop de supermarkt. Het voorval was aanleiding voor Facebook-reageerders om een kiss in te organiseren.

 

(Bron: PinkNews/Roze Golf, foto: Twitter)Categorieën:Nieuws

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: