Nogmaals de bijeenkomst voor 40 plus in Ruurlo

RuurloDe ZondagMiddagBorrel in Ruurlo op zondag 2 november begint niet zoals eerder gemeld om 17:00 uur, maar om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur.

Vooraf opgeven is noodzakelijk.Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar zmbplus@gmail.com

Deelname kost € 10,– per persoon en daar krijg je een aantal consumpties voor.

De bijeenkomst is een initiatief van Gerard Wielakker, Rob Ansink en Wim Geurink.

De initiatiefnemers zijn al jaren actief in het homowereldje: Gerard was ooit de drijvende kracht achter de SHA, de Stichting Homoseksualiteit Achterhoek, Rob is  oud-bestuurslid van het homokoor Shansons,voortgekomen uit de SHA en Wim organiseert al jaren bijeenkomsten in Ruurlo voor homo’s en lesbo’s.

Er zijn volgens Rob  “een heleboel oudere homo’s en biseksuelen die behoefte hebben elkaar weer eens te ontmoeten. Jongeren vinden volgens hem hun weg via sites en apps, maar ontbreken er activiteiten voor oudere homo’s in de regio.Categorieën:Agenda, En verder

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: