Radio 12 oktober: eenzaamheid onder roze ouderen

Roze Golf 28092014In de Roze Golf aandacht voor eenzaamheid onder ouderen. Het gesprek met drie roze senioren stond gepland voor de uitzending van 28 september, maar die uitzending kwam te vervallen na het afschuwelijke ongeval met een monstertruck in Haaksbergen.Elias Vermeer, Minus Jentink en Jan Ballast praten vrij over homoseksualiteit en ouder worden. Roze ouderen zitten vaak in een isolement en niet zelden besluiten ze om weer in de kast te kruipen.Elias, Minus en Jan hebben zelf geen last van eenzaamheid. Ze zijn mobiel en actief, maar zien de eenzaamheid onder leeftijdgenoten om zich heen.

De drie hebben de OokZoSoos van het COC Twente Achterhoek ontdekt en zijn vaste gasten. Freerk Jager van het COC vertelt over het succes van de soos.

Op de foto vlnr: Freerk Jager, Elias Vermeer, Minus Jentink en Jan Ballast.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: