Radio 5 oktober: we beginnen na het laatste fluitsignaal

sandyZondag wordt er gevoetbald.  De wedstrijd Ajax – PEC Zwolle staat op het programma en de collega’s van Radio Oost Sport doen -uiteraard- verslag van de wedstrijd. Daarom begint de Roze Golf na het laatste fluitsignaal om 18:45 uur.

Zaterdag 11 oktober is het Nationale Coming Out Dag, een dag om stil te staan bij iedereen die niet hetero is. In Enschede wordt de Coming Out Dag al een dag eerder gevierd met een gezamenlijk ontbijt, waarbij iedereen -ook 100% hetero- welkom is. Tijdens het ontbijt wordt het ‘Roze in Blauw’-team van Politie Oost Nederland officieel geïntroduceerd, een  team dat zich richt op geweld tegen homoseksuelen.
Verder verklapt Rop Janze dat hij gek is op het liedje van John Travolta van Sandy, maar dat hij dat op school nooit durfde mee te zingen.

 Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , , , , ,

%d bloggers liken dit: