Radio 28 september: eenzaamheid onder roze ouderen

Roze Golf 28092014Drie 60 plussers praten vrij over homoseksualiteit en ouder worden. Roze ouderen zitten vaak in een isolement en niet zelden besluiten ze om weer in de kast te kruipen.Elias Vermeer, Minus Jentink en Jan Ballast hebben van eenzaamheid geen last. Ze zijn mobiel en actief, maar zien de eenzaamheid onder leeftijd genoten om zich heen.

De drie hebben de OokZoSoos van het COC Twente Achterhoek ontdekt en zijn vaste gasten. Freerk Jager van het COC vertelt over het succes van de soos. De uitzending over eenzaamheid valt in de Week tegen Eenzaamheid die van 25 september tot en met 4 oktober wordt gehouden om aandacht te vragen voor eenzaamheid.

Op de foto vlnr: Freerk Jager, Elias Vermeer, Minus Jentink en Jan Ballast.Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: