Twee gelukkige vaders vertederen de wereld

Gelukkige vaders 03De foto’s van de eerste omhelzing met hun net geboren zoon Milo van fotografe Linsday Foster veroveren de harten van veel Facebook-bezoekers.

Het Canadese stel BJ Barone en Frankie Nelson kregen eind juni met behulp van een draagmoeder een zoon. Ze nodigden Lindsay Foster uit om foto’s te maken. Zij publiceerde –met toestemming van de vaders- een aantal foto’s op Facebook en sindsdien gaat het hard. De foto’s worden massaal gedeeld en geliked.

Om alle vooroordelen de kop in te drukken, benadrukt Foster dat de twee mannen niet naakt zijn, maar hun bovenlijf hebben ontbloot voor het huidcontact met de baby.

Ook de vaders reageren op Facebook: “Iedereen bedankt, die de tijd heeft genomen om onze foto’s te liken, te becommentariëren en te delen. (..) Milo is omringd door onvoorwaardelijke liefde en zal vele verschillende gezinsvormen leren kennen en zal iedereen accepteren (inclusief intolerante mensen) Milo werd geboren tijdens World Pride. Deze foto’s vertegenwoordigen waar de Pride voor staat’ Liefde kent geen huidskleur, geen geslacht of seksuele voorkeur.”

Gelukkige vaders 01Gelukkige vaders 02

 

 

 

 

 

 

(Bron: Facebook, foto’s: Lindsay Foster)Categorieën:En verder

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: