Wensmoeder staakt zoektocht naar homostel

wensmoeder 2De 34-jarige vrouw uit Enschede, die graag een kind wilde van een homoseksuele man, ziet er vanaf. Dat schrijft ze op haar Facebookpagina.

De vrouw, die zich Marianne noemt, hing vorig jaar briefjes op in supermarkten met de tekst: ‘Wensmoeder zoekt wensvader’. Ze zocht een homo of een homostel om samen een kind mee te hebben.

“Mijn zoektocht naar wensvader(s) heb ik gestaakt”, schrijft Marianne. “Beetje bij beetje ben ik vooral de voordelen gaan inzien van alleenstaande moeder zijn ten opzichte van co-ouderschap met anderen.”

Verder schrijft ze dat ze op de wachtlijst staat voor KID (Kunstmatige Inseminatie met donorsperma) bij één van de spermabanken in Nederland. “Over een aantal weken vindt het intakegesprek plaats, gevolgd door een psychosociaal onderzoek een aantal maanden later. Als alles volgens plan verloopt hoop ik dat nog dit jaar de eerste inseminatie kan worden gedaan.”

De vrouw vertelde eind vorig jaar tegen RTV Oost: “Ik wil juist geen co-ouderschap met een heteroman. Daarnaast zijn er veel homo’s met een onvervulde kinderwens en daarom denk ik dat het kind juist meer dan gewenst zal zijn.”

 

(Bron: Facebook/Rozegolf)Categorieën:Nieuws, Overijssel

Tags:

%d bloggers liken dit: