Radio 1 juni: elkaar ontmoeten

RegenboogfestivalVan vrijdag 8 tot en met vrijdag 15 augustus wordt het regenboogfestival gehouden op een camping in Groesbeek. Het is een vakantie, maar dan wel een actieve vakantie: er zijn workshops, er zijn wandelingen in de natuur en maar er is ook ruimte om niks te doen. Martijn en Frank organiseren dit regenboogfestival en leggen uit wat er allemaal te beleven valt.

AmaGayUs wordt de nieuwe trend in Overijssel: elkaar ontmoeten in een café met als doel elkaar te leren kennen en, voor wie dat wil, samen dingen doen. AmaGayUs is er om wat te doen aan de eenzaamheid onder homo, lesbo’s, bi’s en transgenders. Omdat er niet zoveel te beleven valt in Overijssel op dat vlak wil Esther Mossing Holsteijn daar verandering in brengen.

 

Foto: Frank en Martijn van het RegenboogfestivalCategorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: