Radio 25 mei: autobiografisch theater rond garagehoudende dichtnicht

IMG_2757Theater op locatie: het is vaker vertoond, maar niet vaak zal een garagebedrijf het toneel zijn geweest voor een reeks theatervoorstellingen. Theatergroep Flint, versterkt met Boudewijn Rikmenspoel, trekt de komende weken langs diverse garagebedrijven met de voorstelling Garagepoes.

Garagepoes vertelt het verhaal van een garagehouder, die geplaagd wordt door zijn ouders, de milieuambtenaar, de projectontwikkelaar, maar vooral ook door zijn klanten. Het is het verhaal van Boudewijn Riksmenspoel zelf, eigenaar van Chateau Deux Chevaux in Beesd. Uitvergroot uiteraard, maar Boudewijn speelt (of beter: is) vooral zich zelf en draagt gedichten voor uit eigen werk. Het stuk is herkenbaar, hard, ruw, maar raakt een gevoelige (v-)snaar en heeft een roze rand.

IMG_2787 IMG_2795 IMG_2782 IMG_2805

 Categorieën:Info uit de radio-uitzending, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: