Speciale homofilms in Deventer

In BloomDe komende drie maanden zijn er evenzovele homofilms te zien in filmhuis De Keizer in Deventer.

De films worden elke derde dinsdagavond van de maand vertoond. De eerste film is dinsdag 22 april: ‘In Bloom’. In mei volgt ‘Jongens’ en de laatste is in juni: ‘Cupcakes’.

In Bloom (VS 2014)
Kurt en Paul zijn twee leuke jongens die al weer een paar jaar met elkaar gaan. Het is voor beide hun eerste serieuze relatie en ze lijken het perfecte koppel. De laatste tijd is de klad er een beetje ingekomen. Kurt houdt zich bezig met het dealen van joints en leeft met de dag en vindt dat wel best. Paul is wat serieuzer en is uitgekeken op zijn baantje bij de lokale supermarkt. Eigenlijk wil hij weg uit Chicago en naar Parijs waar zijn familie woont om meer uit het leven te halen. Dan ontmoet Kurt op een feestje de opdringerige Kevin, die regelmatig wat joints bij hem koopt. Hij heeft overduidelijk interesse in Kurt en ze beginnen te daten. Kurt komt er achter dat hij eigenlijk wat mist en breekt impulsief met Paul, een beslissing die hij zal betreuren.

 

 

 Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: