Belgisch kamerlid noemt premier Di Rupo pedofiel

Het moment waarop het parlementslid de premier uitmaakt voor pedofiel.

Het moment waarop het parlementslid de premier uitmaakt voor pedofiel.

Het Belgische parlementslid Laurent Louis heeft de Belgische premier Eloi Di Rupo een pedofiel genoemd. Andere kamerleden verlieten uit protest de zaal. De zitting werd een tijd lang geschorst. Premier Du Rupo is openlijk homoseksueel.

Letterlijk zei Louis nadat de premier een toezegging had gedaan: “Bedankt meneer de pedofiel… euh… minister president”.

>> Bekijk fragment

Louis is als onafhankelijk kamerlid niet verbonden aan één van de Belgische politieke partijen. Eerder werd hij uit de Islampartij gezet. Hij kwam eerder al eens in opspraak nadat hij de identiteit van slachtoffers van seksueel misbruik bekend maakte, en nadat hij een lijst met -volgens hem- pedofielen en oplichters publiceerde. Op 22 december 2012 beschuldigde Louis de premier ook al eens van pedofilie.

(Roze Golf / diverse bronnen)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , , ,

%d bloggers liken dit: