Wat zijn jouw herinneringen aan de jaren ’70?

sweet 70 algemeenMaandag begint de Week van de jaren ’70 bij Radio Oost. Veel verhalen en nog meer muziek uit die tijd op de regionale zender.

Als je jouw herinneringen instuurt maak je kans op een reisje naar Engeland met een optreden van The Eagles.

In de Roze Golf van zondag 30 maart is het slotakkoord van de Week van de jaren ’70.

Daarvoor zijn we op zoek naar jouw roze herinneringen aan die tijd. Als je je verhaal mailt naar rozegolf@rtvoost.nl maak je geen kans op een reis naar Engeland, maar help je mee aan een speciale uitzending van de Roze Golf. Dat is al een mooie beloning en als je toch kans wilt maken op die reis, mail dan een cc’tje naar sweetseventies@rtvoost.nl

De Week van de jaren ’70 begint eigenlijk zondag al om 18:30 uur. In de Roze Golf is dan Jan Elbertse te gast. Hij vertelt over Wim Sonneveld. Sonneveld was homoseksueel maar wilde dat naar buiten toe niet weten.  Elbertse speelt in de musical over Sonneveld de rol van Huib Janssen, de eerste vriend van Sonneveld. Op de foto een scene uit de musical met Jan Elbertse als Huib Janssen en Tony Neef in de rol van Wim Sonneveld. De musical is 6 april te zien in De Meenthe in Steenwijk en nog tot eind april in diverse theaters in het land.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: