Welke herinneringen heb jij aan de jaren ’70?

Sweet 70Van maandag 24 tot en met zondag 30 maart staat Radio Oost weer in het teken van de Sweet Seventies. Een week vol muziek en herinneringen aan de jaren zeventig, het decennium van wijde pijpen, autoloze zondagen en twee verloren WK-finales.

De hele week is de leukste muziek uit de jaren ’70 te horen, waaronder veel verzoekjes van luisteraars. Naast veel muziek zijn er Overijsselse bandjes die muziek uit die tijd spelen, schuiven bekende Overijsselse dj’s uit de 70’s aan bij de presentatoren en blikken we terug op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd. Verder wordt elke dag de ‘cover-quiz’ gespeeld, met als hoofdprijs een 3-daagse vliegreis naar Londen met als hoogtepunt een concert van The Eagles!

In de Roze Golf van zondag 30 maart is the after party: roze herinneringen aan de jaren zeventig. Doe mee en mail jouw verhaal en jouw favoriet lied aan de jaren zeventig naar: rozegolf@rtvoost.nlCategorieën:En verder, Overijssel

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: