Swingend vrouwenfeest in Café Face It Deventer

CloudburstOp vrijdagavond 4 april staat Café Face It op z’n kop met een swingend vrouwenfeest.

Voor de liefhebbers is er om 20.00 uur de film Cloudburst in de filmzaal van de Openbare Bibliotheek. Daarna kun je vanaf 21.30 uur terecht in het café van COC Deventer en genieten van optredens van zangtrio Kamikaze en de vocalgroup No Nuts uit Zutphen. Swingende songs en ontroerende ballads. In de kelder gaat DJ Ilja rond middernacht los met heerlijke dansmuziek, van de seventies tot nu. De entree voor leden is 3 euro, voor niet leden 5 euro.

De film Cloudburst is een hartveroverende roadmovie en wordt zeker een hit. Stella en Dot zijn al meer dan 30 jaar samen. Beide vrouwen zijn in de 70 en hoewel de lichamelijke gebreken beginnen te komen, is hun liefde ijzersterk. Als Dot’s kleindochter Dot in een bejaardentehuis wil stoppen, neemt Stella het heft in handen om ervoor te zorgen dat zij en haar Dot bij elkaar kunnen blijven. De enige manier waarop dit kan: trouwen in Canada. De twee ontsnappen stiekem en gaan op een avontuurlijk en ontroerende reis.

Na de film is het tijd voor een gezellig vrouwenfeest, met optredens in het café en swingen in de kelder. Rond half 11 treedt het trio Kamikaze op. Drie vrolijke vrouwen met swingende en ontroerende nummers. Daarna zingen de tien dames van vocalgroup No Nuts de sterren van de hemel. No Nuts staat garant voor enthousiasme en entertainment. De dames zingen drie- en vierstemmig en weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen. DJ Ilja zorgt rond middernacht voor de party in de kelder. Lekker swingen op  golden oldies, discoknallers en fijne beats.

(Foto: Stelle en Dot uit de film Cloudburst)Categorieën:Agenda, En verder, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: