Radio-info 2-3-’14: Mirella in verkochte zendtijd

20140226_211645Zangeres Mirella is te gast in de Roze Golf. Ze vormde ooit met Frank een duo. Frank is inmiddels toe aan zijn vierde Mirella, maar Mirella Jacobs is de enige echt Mirella.

Ze had samen met Frank in de jaren zeventig hits als Cher Ami en Verliefd, Verloofd, Getrouwd. In 1981 kwam er een eind aan het duo, tot ze in 2008 weer bij elkaar kwamen. Dat duurde tot vorig jaar. In de Roze Golf vertelt Mirella over haar leven met Frank, over haar zwervers bestaan en haar huidige leven, nu ze in Twente woont.

Mirella is te gast op uitnodiging van Sibrand Hofstra. Sibrand was de hoogst biedende op de zendtijd die de programmamakers beschikbaar hadden gesteld voor de veiling ten bate van het COC Zwolle. Hij is fan van het eerste uur van de liedjes van Frank en Mirella.

Foto: Mirella en Sibrand in de studio van RTV Oost.Categorieën:En verder, Info uit de radio-uitzending

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: