Verkiezingen 19 maart: debatteer mee en maak je keuze

gayvoteVerkiezingen voor de gemeenteraad: woensdag 19 maart is het zover. Maar op wie moet je stemmen? Hoe roze zijn de verkiezingsprogramma’s? GayVote.nl geeft je informatie over de roze standpunten van partijen die deelnemen aan deze verkiezingen en over hun roze kandidaten.

gayvote 2Wat hebben de partijen de afgelopen periode voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) gedaan? Wat willen ze de komende periode gaan doen? GayVote.nl heeft partijen die deelnemen aan de verkiezingen op verschillende wijze benaderd over hun roze standpunten en roze kandidaten, waarbij steeds eenzelfde lijst met stellingen is voorgelegd. Een deel van de partijen en kandidaten heeft aan de oproep gehoor gegeven.

De COC’s in Zwolle en Enschede houden een verkiezingsdebat:

COC Zwolle op vrijdag 7 maart  Alle partijen die meedoen met de verkiezingen doen daar aan mee. Het debat wordt gehouden in het COC-pand aan de Kamperstraat in Zwolle en begint om 20:00 uur.

In Enschede is het verkiezingsdebat op dinsdag 11 maart. Bijna alle partijen zijn er vertegenwoordigd. Het debat begint om 19:30 in de bibliotheek aan de Pijpenstraat 15.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: