Nieuw: Wim Sonneveld-wandeling

Daan Bartels SonneveldNa het succes van de Ramses Shaffy-wandeling is er nu ook een Wim Sonneveld-wandeling. Aanleiding is de veertigste sterfdag van Sonneveld, 8 maart.

Kleinkunstkenner Daan Bartles is ook bij de Wim Sonneveld-wandeling de gids. Hij neemt de wandelaars mee langs plekken in Amsterdam die een rol hebben gespeeld in het leven van Wim Sonneveld. De tocht is zo’n 8 kilometer lang en duurt tussen de twee en drie uur.

Daan Bartels begon de Ramses Shaffy-wandeling op verzoek van vrienden , die het boekje ‘Tussen kroegen en kathedralen’ hadden gelezen. In het boekje beschrijft Bartels de plekken waar Ramses woonde en werkte en inspiratie opdeed voor zijn liedjes. Na de wandeling voor vrienden kwam er meer vraag voor wandelingen met Bartels als gids. Inmiddels zijn de wandelingen zo populair, dat het voorjaar volgeboekt is.

Meer over de Ramses Shaffy-wandeling in de Roze Golf van 23 februari.

.Categorieën:En verder

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: