Discussie in Den Haag over acceptatie homo’s en lesbo’s

Mitra Rambaran

Mitra Rambaran

Hoe staat het met de acceptatie van LHBT-minderheden in Nederland?  Al jaren zetten etnische organisaties zich in voor de acceptatie van LHBT-minderheden.  Daardoor neemt de acceptatie toe, maar is het genoeg? Wat moet er nog meer gebeuren? Welke acties zullen er al dan niet gezamenlijk moeten worden ondernomen?

Radjesh Madarie, vrijwilliger bij de Stichting Hindustani, organiseert zondag 2 maart een discussiebijeenkomst met een aantal vertegenwoordigers van deze organisaties om antwoorden te krijgen op de vragen.

De discussie wordt geleid door het Haagse CDA-raadslid Mitra Rambaran.

Aan tafel zitten Fatma Özgümüs, directeur Vluchtelingen-Organisaties Nederland,  Nanda Baldew, advocaat en voorzitter van de Stichting Nederland Suriname Antillen Gendervraagstukken, Soerin Narain, directeur Stichting Hindustani, Murat Kaya, voorzitter Komciwan/Koerdische Jongerenvereniging en Souremeya Khemiri, Bureau Discriminatiezaken.

De bijeenkomst wordt gehouden in buurtcentrum Octopus aan de Delftselaan 12 in Den Haag.

De deuren gaan 2 maart  om 13:00 uur open, om 13:30 uur begint de discussie die ongeveer tot 15:30 uur duurt. Daarna een hapje en een drankje.Categorieën:Agenda, En verder

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: