Zendtijd Roze Golf wordt geveild

Roze Golf LogoTijdens de grote veiling van het COC in Zwolle wordt een half uur zendtijd van de Roze Golf geveild. De veiling moet geld opleveren voor de aankoop van het pand van het COC.


De redactie besloot zendtijd beschikbaar te stellen voor de veiling om zo de actie van het COC in Zwolle te ondersteunen. “Onze zendtijd moet wel wat opleveren”,  aldus programmamaker Jan-Erik Plettenburg. “De gelukkige koper zullen we ondersteunen met raad en daad om er een mooi programma van te maken. Alles kan wat ons betreft zolang het maar niet in strijd is met de mediawet. We kunnen niet een half uur reclame gaan maken. Maar stel je voor; je hebt een bijzondere collectie grammofoonplaten, je speelt zelf muziek of je schrijft gedichten. Dan is er een mooi programma te maken. Je kunt natuurlijk ook met vrienden samen de zendtijd kopen.”

De veiling wordt zaterdag 8 februari gehouden in het COC pand in Zwolle. De uitzenddatum en de verdere invulling kan in overleg met de redactie worden geregeld.Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: