Valentijnsdag: Harten Twee Café in Nijverdal

samen willeVoor de eerste keer in Overijssel: het Harten Twee Café bij Talent Noetsele in Nijverdal. De kleine zaal wordt omgetoverd tot een sfeervolle en intieme ruimte waar homo’s en lesbiennes (40 +) elkaar kunnen ontmoeten.

Het Harten Twee café is een initiatief van Saksia Schreurs en Evelien Hondebrink. Zij begonnen twee jaar geleden met ‘Samen Wille’ een organisatiebureau voor speeddates voor 55-plussers. Steeds vaker kregen zij de vraag of ze ook iets konden betekenen voor homo’s en lesbiennes in Overijssel. Zij zijn afhankelijk van grote steden zoals Enschede, Zwolle en Deventer. De dorpen en buitengebieden staan niet bepaald voorop wanneer het gaat om ontmoetingsgelegenheden voor homo’s en lesbiennes.

Talent Noetsele vind je aan de Holterweg 105 in Nijverdal. Het Harten Twee Cafe is vanaf 20.30 uur geopend, er is een kleine entree van 5,- (twee consumpties inbegrepen). Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met de organisatie, Saskia Schreurs of Evelien Hondebrink op 06-39608828.Categorieën:Agenda, En verder, Overijssel

%d bloggers liken dit: