Erik Kollen te gast bij COC-Deventer

Erik Kollen - foto Renë KosterSchrijver Erik Kollen is maandag 3 februari de speciale gast op de Men’s Only-Avond van het COC in Deventer.

Erik Kollen is schrijver van “Jongenssprookjes”. Hij komt voordragen uit eigen werk en tussen de fragmenten door vertelt hij over zijn drive om dit soort teksten te schrijven en over de reacties die hij krijgt. Van “Jongenssprookjes” zijn inmiddels twee delen verschenen. Deze buitensporige homo-erotische verhalen hebben de liefhebbers van het genre overweldigd. De combinatie van rauwe seksuele energie, spanning, humor en een verbluffende eerlijkheid heeft al duizenden lezers in het hart geraakt.

De Men’s-Only- Avond begint om 20.00 uur in Café Face It aan de Brink 64a in Deventer en is speciaal voor homo- en bi-jongens en mannen vanaf 18 jaar. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ’1001 Nights’. De aankleding en hapjes zijn dan ook in Arabische sferen aangepast. Er is geen dress-code, maar de bezoekers worden gevraagd zich in het thema uit te  dossen.

Er is een DJ, die zorgdraagt voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, uiteraard is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Ook is de lounge- & relaxruimte geopend.

COC-café Face It is deze speciale avond geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs is € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Om al vast in de stemming te komen: luister voor een gesprek met Erik Kollen naar de Roze Golf van 24 november 2013

(foto: René Koster)Categorieën:En verder, Overijssel

Tags: ,

%d bloggers liken dit: