Ilse en Waylon in eerste halve finale Eurovisie Songfestival

Ilse DeLange Ilse-en-Waylonen Waylon staan op 6 mei in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dat is maandag bekend gemaakt. Ze doen onder de naam The Common Linnets mee aan het festival. Met welk liedje is nog niet bekend.

The Common Linnets komen in de tweede helft van de eerste halve finale in actie. Ze nemen het op tegen België, Hongarije, Moldavië, Montenegro, San Marino en Portugal. De eerste helft bestaat uit: Zweden, Albanië, IJsland, Rusland, Letland, Azerbeidzjan, Armenië en Oekraïne. Tien van deze landen gaan door naar de finale van het liedjesfestijn op 10 mei.

Het festival wordt in Kopenhagen gehouden; Emmelie de Forest won in 2013 voor Denemarken met het liedje Only Teardrops. Anouk werd voor Nederland negende met Birds.

Foto: Barry van CornewalCategorieën:Nieuws

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: