Debatavond over ‘homoseksualiteit in uw buurt’

In Rotterdam wordt er op zaterdagavond  25 januari gediscussieerd over “Homoseksualiteit in uw buurt’.

Aan het debat doen vertegenwoordigers van de politiek, belangenorganisaties en wijkvertegenwoordigers mee. De inzet van de avond is om te praten over de acceptatie op buurtniveau van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transseksuelen.

Te gast zijn onder meer Mitra Rambaran, CDA-gemeenteraadslid Den Haag, Peggy Wijntuin, PvdA-gemeenteraadslid Rotterdam,  Fatma Özgümüş, directeur van Vluchtelingen-Organisaties Nederland en schrijver/historicus Sandew Hira. Ook zijn er vertegenwoordigers van het COC, politie en stadsbeheer.

De avond begint om 19:00 uur en wordt gehouden in Trefcentrum Wi Masanga, Rauwenhoffstraat 39, 3022 RL Rotterdam.Categorieën:En verder

%d bloggers liken dit: