Jongeren gezocht voor nieuwe serie ‘Uit de kast’

Uit de KastEr komt een nieuwe serie van het KRO-programma Uit de kast  met presentator Arie Boomsma.

In het programma volgt Boomsa jongeren die op het punt staan uit de kast te komen.Het doel van de serie is om meer inzicht te geven in de belevingswereld van gay jongeren en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen de makers van het programma bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit in de maatschappij. Met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is.

Voor de nieuwe serie zijn de programmamakers op zoek naar jongeren die op het punt staan uit de kast te komen, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.

De afgelopen drie seizoenen bleek het programma veelal een uitkomst voor de deelnemende jongeren. Niet alleen is hun deelname een stok achter de deur, Arie Boomsma en de programma makers begeleiden de jongeren voor, tijdens en na hun coming out.

Voor meer informatie zie de website www.kro.nl/uitdekast .Categorieën:En verder

%d bloggers liken dit: