Weer mishandeling in Amsterdams Vondelpark

Opnieuw is er op de homo-ontmoetingsplek in het Amsterdamse Vondelpark een man ernstig mishandeld. Het incident had zondagavond plaats tussen 22.00 en 22.30 uur, maakte de politie vrijdag bekend.

Het 45-jarige slachtoffer raakte zwaargewond aan zijn hoofd, maar is inmiddels weer thuis. Hij was die avond op zoek naar seks en kreeg contact met twee mannen. Eén van hen vroeg daarop geld, wat hij weigerde. Daarop werd de man direct hard geslagen en geschopt door het tweetal.

Politie
Een gealarmeerde getuige wist een van de daders van het slachtoffer af te trekken, waarop ze ervandoor gingen in de richting van de Amstelveenseweg. De politie is dringend op zoek naar mensen die iets hebben gezien.

In september had er ook al een ernstig geweldsincident plaats op de ontmoetingsplaats. Hierbij werd een 55-jarige man 15 keer gestoken in zijn gezicht, rug, arm en hand. Volgens een politiewoordvoerster lijkt het er nu op dat de zaken los van elkaar staan, onder meer door de verschillende manieren van handelen en het feit dat het nu om twee daders gaat en in september om één. Ook komen de signalementen niet overeen.

(ANP)Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: