Zwarte Cross tegen homogeweld

Zwarte crrossDe Zwarte Cross gaat volgend jaar speciale aandacht geven aan anti-homogeweld. Speciaal daarvoor komt er een ‘Roze Cross in Nichtenvoorde’, tijdens de crosswedstrijd die op het festival georganiseerd wordt.

De organisatie noemt het onderdeel van de wedstrijd ‘een Achterhoekse canalpride op het droge’. Niet alleen homo’s en lesbo’s mogen meedoen aan het onderdeel, maar ook iedereen die een statement wil maken. De inschrijving voor de Zwarte Cross start maandag 4 november.

Andere nieuwe crossklassen zijn: de Kleuterklasse, MotoGP klasse en Bed Peace klasse. In de Kleuterklasse kunnen voor het eerst kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 7 jaar meedoen aan de cross. Geïnteresseerden kunnen zich via zwartecross.nl inschrijven voor zeven verschillende klassen, waaronder de vier bovengenoemde. De Zwarte Cross wordt volgend jaar gehouden op 25, 26 en 27 juliCategorieën:Nieuws

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: