Column: De penis

column joop van den hoekJoop van den Haak bespreekt elke twee weken weer een ander facet van het rijke roze leven, of een dagelijks dilemma. Dit keer: de penis.

De penis, het bezit van de man, dat hij in een intiem moment in bruikleen geeft, geeft toch altijd weer stof tot praten en schrijven, kortom je raakt over de penis niet uitgepraat en uitgeschreven.

De penis, behalve nodig om te plassen dient o.a. ook voor vaginale en kont-penetratie, ejaculatie, aftrekken en fellatio. Ben ik nog iets vergeten?

In tegenstelling tot vrouwen, die openlijk over de vergroting van hun borsten praten, tref je in cafés en andere gelegenheden niet vaak mannen aan die hun kaart- of biljartvrienden in kennis stellen te zullen overgaan tot vergroting van hun penis. Homo’s zijn in deze wat meer mededeelzaam.

De penis in erectie bereikt een grootte van elf tot 21 centimeter. Het gemiddelde is 14,3. Maar mannen met een kleine penis komen in een toestand van erectie niet veel verder dan vijf tot tien centimeter.

Achttien februari jl. beluisterde ik in de middag op Radio 1 een programma waarin een arts over penisverlening sprak. Ik vond het een interessant verhaal en wil jou daar graag het een en ander over vertellen.

Doordat de penis zich één tot drie centimeter binnen het lichaam bevindt, kan deze door operatie, aldus de dokter, naar buiten worden gehaald.

Er zijn mannen die een normale of langere penis hebben, maar deze toch niet te lang of dik genoeg vinden. Het zijn vaak kerels die gezamenlijk douchen en hebben gezien dat één of meer voetbalmaten beter bedeeld zijn als zij zelf zijn. In een dergelijk geval kan er penisnijd ontstaan, of anders gezegd, men kan jaloers zijn op die voetbalmaat of andere sportmaat die een dergelijk lekker en groot stuk heeft.

De voornoemde arts in de vorige alinea helpt de man die om verlenging van zijn lid vraagt liever in eerste instantie niet, maar verwijst hem in de allereerste plaats naar een psychiater omdat hij een operatie nog niet gerechtvaardigd vindt. Niet alle artsen denken over deze kwestie zoals de voornoemde dokter dat deed. Zij twijfelen niet meteen aan de psychische gesteldheid van de patiënt en gaan veel al vaak en snel tot operatie over

Overigens er wordt gezegd dat in het Midden-Oosten mensen met klachten over de lengte en dikte van hun fallus tot jelgen, ook wel jelken genoemd, overgaan De methode schijnt eeuwenoud te zijn. Door oefeningen kan de penis langer en of dikker worden gemaakt. Ik raad iedereen aan, voor wat deze methode betreft, niet ongeïnformeerd te werk te gaan. Ik zeg dat om ongelukken te voorkomen, anders uitgelegd beter een kleine penis dan helemaal geen.

Ik kan mij voorstellen dat vooral jongeren, die vaak een actief seksleven hebben, zich niet prettig voelen met hun geringe seksgereedschap. Als je een probleem hebt met de grootte of de dikte van je geslachtsorgaan neem dan contact op met een bevoegd en gerenommeerde dokter, die jou wellicht met je euvel kan helpen.

Succes met je vergrootte penis en geniet vooral van seks.

Voetnoot: Welke Nederlander zou de grootste penis bezitten? Ik weet het niet. Jij?

Joop van den HaakCategorieën:Column, En verder, Joop van den Haak

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: