Verdachten opgepakt voor mishandeling Parijs

De politie in Parijs heeft vier verdachten aangehouden voor de mishandeling van Wilfred de Bruijn, meldt de NOS op basis van Franse media. De Nederlander werd begin april aangevallen toen hij met zijn vriend over straat liep in Parijs. De vier verdachten zouden tussen de 17 en 19 jaar oud zijn. Eén van hen werd aangehouden in de gevangenis.

image

“Kijk, homo’s”, riepen de belagers volgens De Bruijn voor aan de aanval. Hij liep onder meer een gebroken tand en scheuren in zijn kaakbot en schedel op. Ook zijn vriend werd in elkaar geslagen. De Bruijn zette foto’s van zijn toegetakelde gezicht op Facebook en daardoor kreeg het incident veel aandacht.

De Bruijn en zijn vriend zijn volgens de NOS heel blij met de resultaten van het politie-onderzoek.

(NOS / Roze Golf)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: