Politie ondervraagt bezoekers Vondelpark

Op zoek naar meer informatie over de zware mishandeling van een homoseksuele man in de nacht van zaterdag op zondag in het Vondelpark in Amsterdam, houdt de politie een week later een passantenonderzoek in het gebied.

Agenten spreken bezoekers zaterdagavond in en rond de homo-ontmoetingsplaats in het park aan in de hoop dat zij meer kunnen vertellen over het incident en de dader.

Spoor
Een week geleden werd een 55-jarige man ernstig toegetakeld in de rozentuin. Zijn belager stak hem minstens tien keer in zijn gezicht, rug, arm en hand. Van de dader ontbreekt elk spoor. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed: hij is inmiddels weer thuis.

De politie deed woensdag al een oproep aan getuigen zich te melden met informatie. Tot vrijdagmiddag kwam daarop één tip binnen. Agenten in het gebied is gevraagd de komende tijd extra alert te zijn op verdachte situaties en onrust.

(ANP)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: