Eerste kinderboek van Ricky Martin komt eraan

Cover van het prentenboek Santiago the Dreamer.

Cover van het prentenboek Santiago the Dreamer.

Ricky Martin, de openlijk homoseksuele Puerto Ricaanse zanger, heeft een kinderboek geschreven. Het komt uit in het Engels en Spaans op 14 november.

Het prentenboek is geïnspireerd door Martins eigen jeugd. De illustraties zijn van Patricia Casteleo. Ricky Martin heeft twee zoons van vijf jaar oud.

Dromen
Het verhaal gaat over het jongetje Santiago die droomt van een danscarrière, maar als hij slecht presteert in een toneelstuk op school, begint Santiago aan zichzelf te twijfelen. Uiteindelijk zet hij tóch door.

Zelfvertrouwen
“Ik hoop dat het boek jonge lezers kan inspireren om te geloven dat dromen kunnen uitkomen”, zegt Ricky Martin in een persverklaring. “Mijn grootste wens is dat Santiago de Dromer een speciale plek krijgt in de harten van kinderen en hun ouders, en dat iedereen geniet van dit positieve verhaal dat toont dat het vervullen van dromen begint met zelfvertrouwen”.

(Roze Golf)Categorieën:Boeken, Jeugdboeken

Tags: , , , ,

%d bloggers liken dit: