Uit de kast: schoonspringer Tom Daley is hetero

Het is een vraag die bij veel bekende mensen wordt gesteld: is ie homo of niet? De Britse schoonspringer Tom Daley is het niet, zegt hij tegen de Britse krant Daily Mirror. Maar als mensen het toch denken, dan maakt het hem niets uit.

Tom Daley tijdens het wereldkampioenschap in Barcelona.

Tom Daley tijdens het wereldkampioenschap in Barcelona.

“Ik lach erom”, zegt de schoonzwemmer over mensen die denken dat hij homo is. “Ik ben het niet, maar als ik wel homo zou zijn dan zou ik me er niet voor schamen”.

Sexy
Afgelopen week werd Tom Daley door het homoblad Attitude gekozen tot de meest sexy man ter wereld. “Ik begrijp waarom veel homo’s me volgen. Het grootste deel van mijn leven breng ik door met halfnaakte mannen in zwembroeken terwijl ik op een duikplank mijn blote borst laat zien”.

(Daily Mirror / Roze Golf)Categorieën:Coming out

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: