Christelijke clubs steunen Russische anti-homo-wet

Twee Nederlandse christelijke organisaties steunen de anti-homowet van Rusland. Ze hebben een verklaring ondertekend van een veelvoud aan internationale clubs. Het gaat om anti-abortusvereniging Schreeuw om Leven (die er ook in staat als Cry for Life) en de zorginstelling NPV.

Het begin van de verklaring door de christelijke organisaties.

Het begin van de verklaring door de Christelijke organisaties.

Dossier RuslandIn de verklaring staat onder meer: “We erkennen dat de Russische wet onschuldige kinderen beschermt en de basisrechten van hun ouders. Met de nieuwe wet beschermt Rusland de mensenrechten tegen kunstmatige en gefabriceerde ‘waarden’ die worden opgelegd in veel moderne gemeenschappen”.

Respect voor Rusland
De clubs vinden dat Rusland gerespecteerd moet worden voor de wet die ‘homopropaganda onder minderjarigen’ verbiedt. Door de wet is het tegenwoordig voor Russische homo’s zowat onmogelijk om voor hun geaardheid uit te komen.

(Roze Golf)Categorieën:Nieuws

Tags: , , , , ,

%d bloggers liken dit: