Brief in Rusland: geef homo’s aan

De bewuste brief.

De bewuste brief.

In de Russische stad Rostov-na-Donu wordt een brief op de veranda van huizen gespijkerd als mensen homo’s over de vloer hebben gehad.

Dat melden diverse media, die een brief aanhalen die een jonge Russische homo op Twitter heeft gezet nadat hij zelf in de problemen kwam.

Observatie
Volgens De Telegraaf staat in de brief “Op jullie veranda zijn tijdens onze observaties van het afgelopen halfjaar personen gevonden die een homoseksuele voorkeur hebben. Wij vragen u extra waakzaam te zijn tegenover mensen die worden verdacht van homoseksueel gedrag.”

Dossier RuslandHomowet
Sinds kort is in Rusland de anti-homowet van kracht die ‘propaganda’ verbied. Daardoor zijn homo’s zowat vogelvrij verklaard. Ze kunnen zich in het openbaar niet meer uiten, doordat alles wat ze zeggen om hun geaardheid ‘te verdedigen’ uitgelegd kan worden als propaganda.

De bewuste brief.

De bewuste brief.

(De Telegraaf / Roze Golf)Categorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: