Amerikaanse worstelaar komt uit de kast

Darren Young. Foto: WWE.

Darren Young. Foto: WWE.

De Amerikaanse worstelaar Darren Young is homo. Dat zei hij min of meer per ongeluk tegen entertainment-website TMZ, meldt CNN.

Een cameraman vroeg aan de worstelaar of hij dacht dat een homoworstelaar succes kan hebben in de WWE, het mediabedrijf dat zich toelegt op worstelen. “Absoluut”, zei Young volgens CNN, “kijk maar naar mij. Ik ben een WWE-superster en om eerlijk te zijn zal ik je nu vertellen dat ik homo ben. En ik ben gelukkig, erg gelukkig”.

Kanyon
Volgens TMZ is Darren Young de eerste professionele worstelaar in Amerika die tijdens zijn leven voor zijn geaardheid uitkomt. WWE voegt toe dat worstelaar Chris Kanyon in 2011 uitkwam voor zijn geaardheid, in een boek dat pas na zijn dood verscheen.Categorieën:Nieuws

Tags: , , , , ,

%d bloggers liken dit: