Nevel voor bezoekers Roze Maandag

Vernevelaars en sproei-installaties moeten er maandag voor zorgen dat bezoekers van de Roze Maandag in Tilburg niet oververhit raken. Dat heeft de gemeente zondag laten weten. Er worden in de Brabantse stad maandag temperaturen van boven de 30 graden verwacht.

Horecagelegenheden op het Pieter Vreedeplein en Stadhuisstraat spuiten om het half uur een ,,verkoelende nevel”, en op het Piusplein komt een sproei-installatie te staan, aldus de gemeente. Ook worden EHBO-posten voorzien van extra water.

Doe zelf ook wat
Tilburg roept bezoekers op om zelf ook maatregelen te nemen door een hoofddeksel en lichte kleding te dragen, veel water te drinken en zich goed in te smeren.

Het homo-evenement Roze Maandag is onderdeel van de jaarlijkse Tilburgse Kermis. Roze Maandag is doorgaans de drukste dag van de kermis. Vorig jaar kwamen er 375.000 bezoekers op af.

ANP / Roze GolfCategorieën:Nieuws

Tags: , ,

%d bloggers liken dit: