Boek: Dubbel doelwit – Kim Baldwin en Xenia Alexiou

Boekdubbeldoelwit2.inddDomino is restaurateur van oude schilderijen in kerken en kathedralen. Maar ze is ook geheim agent voor een soort CIA-achtige dienst waarvan eigenlijk niemand mag weten dat ‘ie bestaat. “Haha, het zal wel,” dacht ik eerst. Maar Dubbel doelwit is erg goed geschreven.

“Ze tilde haar hand op om te schieten, volledig gefocust op haar doelwit terwijl de stem van Blade haar waarschuwing herhaalde: ‘Sundance! Zoek dekking’”

Dubbel doelwit is spannend, en gaat behalve over de gebruikelijke schietpartijen en corrupte politici die wel vaker in thrillers voorbij komen, vooral over het dilemma dat Domino moet overwinnen als ze Hayley ontmoet.

Verliefd
Omdat de journaliste Hayley na een anonieme tip op zoek gaat naar informatie over de geheime dienst in kwestie, moet Domino haar in de gaten houden. Maar ze wordt verliefd, en de liefde wordt beantwoord. Domino mag alleen niet verliefd worden, want als de nood aan de man is, kiest ze dan voor de geheime dienst of voor haar liefje?

“Luka?” Hayley leek aangenaam verrast om haar te zien. Ze had niet de moeite genomen om wat meer kleren aan te trekken voor ze de deur opendeed. Domino kon zich niet inhouden en liet haar blik van boven tot onder over Hayleys lichaam glijden. Ze genoot van elke centimeter blote huid.
(…) “Ik… ik móést je gewoon zien.” Dat was de waarheid, maar wat ze écht van plan was te doen verscheurde haar van binnen.

Kim Baldwin en Xenia Alexiou beschrijven in een bloedstollend verhaal hoe Domino wordt verscheurd door twijfel en hoe Hayley er uiteindelijk achter komt dat ze te maken heeft met twee vrouwen die haar najagen: de liefdevolle Luka en de geheimzinnige Domino. Hulde!

Remco van Schellen

Boekinfo
Dubbel doelwit – Kim Baldwin en Xenia Alexiou
ISBN: 978 90 79556 04 5Categorieën:Boeken, Fictie, Vrouwenboeken

Tags: , , ,

%d bloggers liken dit: